Heemraadstraat

Rotterdam

HEEMRAADSTRAAT ROTTERDAM

Midden in de Rotterdamse Wijk Het Nieuwe Westen, om de hoek van het Heemraadsplein en de Nieuwe Binnenweg ligt de Heemraadstraat. Hier worden acht herenhuizen in hun oude glorie hersteld, om zo plaats te bieden aan achttien huurwoningen. Met de binnenstad op loopafstand, goede uitvalswegen en openbaar vervoer nabij, is de Heemraadstraat een ideale woonlocatie voor iedereen die op zoek is naar een huurwoning in een gezellige buurt midden in Rotterdam.

EEN RIJKE HISTORIE
De buurt
De Heemraadstraat ligt in een buurt van schijnbare tegenstellingen. De statige Heemraadssingel, met de parkachtige oevers en chique panden aan de ene kant. Het klassieke Nieuwe Westen aan de andere kant. De Heemraadstraat ligt er precies tussenin, midden in een wijk in opkomst. Het voorzieningenniveau in de buurt is hoog, met een groot en divers winkelaanbod, kinderdagverblijven en scholen. Het gezellige Heemraadsplein, waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd, zorgt voor een levendige sfeer en biedt ruimte om te ontspannen.

Bereikbaarheid
De Heemraadstraat is zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Tram 4 en buslijnen 32 en 44 komen langs het aangrenzende Heemraadsplein en brengen je onder andere rechtstreeks naar Rotterdam Centraal. De metro is op loopafstand. Met de auto ben je via de verschillende ontsluitingswegen in de buurt snel op een van de snelwegen rondom Rotterdam.

Kenmerken

Status Niet beschikbaar
Woningtypen Appartement
Huur/Koop Huur
Aantal woningen 18
Woonoppervlak 35 - 95 m2
Prijs € 650,- tot € 950,- p.m.

Voorzieningen

Parkeerplaats CV-ketel (HR) Tuin Balkon Huur Supermarkt Trein/tramstation Winkelcentrum Restaurant/cafetaria Kinderdagopvang

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!