Vind hier uw woning of werkplek

 

Combineer een ontwikkelende vastgoedbelegger en een exploitant van verhuur en huisvesting voor bedrijven en ­particulieren. Dan is de uitkomst Wonenofwerken.nl. Dit vastgoedplatform, opgezet door Koolstof Vastgoed, VIOS Vastgoed en VDH Vastgoedmanagement, voorziet in de woon-of werkbehoefte. Een gedifferentieerd aanbod van ­bedrijfsmatige panden en huurwoningen zorgt voor een het slagen van elke zoekopdracht.

 

De partners richten zich op het ontwikkelen, exploiteren en beheren van vastgoed; in het bijzonder kantoren, bedrijfsgebouwen, leisure, maatschappelijk vastgoed en woningen. Het werkgebied beslaag Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland, Noord Brabant en Utrecht, met Amsterdam als bovengrens, Eindhoven als ondergrens en Arnhem als grens in het oosten.

Door de korte lijnen tussen de partners kan men snel inspelen op de wensen van huurders. Bij veranderende behoefte in de huisvesting kunnen de partners veelal een oplossing binnen de eigen vastgoedportefeuille bieden. Op deze manier is het mogelijk om een duurzame langetermijnrelatie met huurders te onderhouden, ondanks veranderende omstandigheden.

De partners werken voornamelijk als eindbelggers die zich onderschieden door een langetermijnvisie op de exploitatie van het gebouw te hebben. Door opdeelbaarheid van de gebouwen is bijvoorbeeld flexibele verhuur mogelijk, maar ook het implementeren van 'het nieuwe werken' en verduurzaming zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. Veiligheid, milieuvriendelijkheid, een goede woon-werksfeer en een eerlijke relatie met huurders is waar de partners voor staan. Rekening houdend met het milieu en omgeving bieden de partners een oplossing voor elk huisvestingvraagstuk.

Uitbreiding van de diverse vastgoedportefeuilles gebeurt, weloverwogen. Dat doen wij op basis van gezond verstand, gezond rendement en een gezond tempo. De partners commiteren zich om een uiterste inspanning te leveren voor een prettige en eerlijke relatie met haar huurders. Ook zullen de partners zich meer dan gemiddeld inspannen om rekening met milieu en de omgevind in haar totaliteit te houden. Dus veiligheid, woon- of werksfeer in haar panden en milieuvriendelijke oplossingen staan altijd centraal. Het kan dan gaan om objecten op nieuwe locaties, maar ook om de herontwikkeling van bestaand vastgoed.

In Koolstof Vastgoed, VIOS Vastgoed en VDH Vastgoedmanagement vindt u een partner die nauw betrokken is bij de specifieke belangen van de eigenaar en de gebruiker. U verzekert zich van een professionele vastgoed partner die:

- Onafhankelijk werkt
- De continuïteit waarborgt
- Altijd beriekbaar is voor spoedeisend onderhoud
- Een gedegen financiële administratie voert en betalingsachterstanden tegen gaat
- Interne bouwkundige kennis beschikbaar heeft, voor optimaal advies en beoordeling van onderhoudsplannen

 

Vastgoedmanagement

Vastgoed is meer dan alleen een stapel stenen en Vastgoedmanagement is in onze ogen dan ook meer dan alleen zorgen dat een gebouw onderhouden wordt. Vastgoedmanagement behelst vrijwel alles wat er komt kijken bij het creëren van een fijne werkomgeving. Het is zorgen voor sfeer en 'leven' in een gebouw. Kortom: zorgen voor een prettige woon- en werkplek. In samenspraak met de eigenaar en de huurder(s) kijken wij als VDH Vastgoedmanagement hoe we dat het beste kunnen realiseren.

VDH Vastgoedmanagement voert voor een groot deel van de portefeuilles van de partners, maar ook voor derden, het dagelijkse vastgoedbeheer uit. Dit vastgoedbeheer kan bestaan uit Technisch Beheer, Administratief Beheer en Commercieel Beheer. Voor meer informatie klik hier!