Woongebouw Conny

Maarssen

Merenpark
Merenpark is een uniek project in Maarssen bij Utrecht. Het plan omvat de renovatie van zorgwoningen en nieuwbouw van 62 woningen. Het terrein van woonzorglocatie Merenhoef in Maarssen wordt hiervoor herontwikkeld en gerevitaliseerd. Het bestaande verpleeghuis en aanleunwoningen worden gerenoveerd. Er komen 48 nieuwe appartementen (zowel koop-, vrije sector huur als sociale huur) en 14 levensloopbestendige koopwoningen ‘Dorus’.

Woongebouw Conny
De appartementen in het woongebouw Conny bieden alle vrijheid om te wonen. Op circa 55m2 vindt u een woonkamer, aparte slaapkamer, keuken en entree. Iederen woning beschikt over een ruim balkon. De woningen worden volledig afgewerkt opgeleverd. Dit betekend inclusief luxe keuken, sanitair en tegelwerk, gestucte wanden en moderne vloer. Alle woningen zijn voorzien van eigen zonnepanelen.
De woningen zijn ingericht om op een fijne manier te kunnen wonen, met de daarbij behorende voorzieningen. Moderne communicatie- en domotica voorzieningen maken het mogelijk om langer thuis te wonen.

Restaurant en apotheek
In Merenpark Maarssen zullen op maar liefst 2.000m2 ondersteunende voorzieningen gerealiseerd worden. Van een servicecentrum met restaurant, ontvangstruimte, vergaderruimte tot een ruimte voor dag-verzorging. Eerstelijns zorg is voorzien in de nieuw gebouwde dokterspost en apotheek (zgn. AHOED). Wonen op Merenpark Maarssen is wonen met alle (zorg)voorzieningen binnen handbereik.

Locatie
Merenhoef is gelegen in Maarssen en ligt op circa 10 minuten loopafstand van het gezellige centrum. Het centrum kenmerkt zich door de mooie historische panden en natuurlijk rivier de Vecht. Met een goed winkelaanbod en uitgebreid scala aan restaurants is Maarssen-dorp een fantastische plek om te wonen! Ook ligt Merenhoef vlak naast het park Vechtenstein, wat een uistekende plek is om even een frisse neus te halen.

Doordat het plan ligt nabij de uitvalsweg N404 en de bushalte 'Maarssenveensevaart' direct aan de locatie is gelegen is de bereikbaarheid (met openbaar vervoer) goed. Ten westen van Maarssen, aan de andere kant van het Amsterdam-Rijnkanaal ligt Maarsenbroek. Hier bevindt zich ook het station, erg gemakkelijk te bereiken dus.
Hier woon in je in rust aan de rand van het oude dorp, maar met alle voorzieningen binnen handbereik.

Kenmerken

Status Niet beschikbaar
Huur/Koop Huur
Aantal woningen 16
Woonoppervlak 55 - 65 m2
Prijs € 850,- tot € 950,- p.m.

Impressies

Locatie