Woongebouw Conny

Maarssen

Merenpark
Merenpark is een uniek project in Maarssen bij Utrecht. Het plan omvat de renovatie van zorgwoningen en nieuwbouw van 62 woningen. Het terrein van woonzorglocatie Merenhoef in Maarssen wordt hiervoor herontwikkeld en gerevitaliseerd. Het bestaande verpleeghuis en aanleunwoningen worden gerenoveerd. Er komen 48 nieuwe appartementen (zowel koop-, vrije sector huur als sociale huur) en 14 levensloopbestendige koopwoningen ‘Dorus’.

Woongebouw Conny
Woongebouw Conny betreft 16 duurzame huurappartementen die in fase 1 van het project zijn opgeleverd. De appartementen zijn allemaal voorzien van een warmtepomp en hebben zonnepanelen. De appartementen zijn ontworpen voor bewoners met een zorgvraag en beschikken daarom ook allemaal over een noodoproep installatie om eventueel gebruik te maken van de zorgservice.

Locatie
Merenhoef is gelegen in Maarssen en ligt op circa 10 minuten loopafstand van het gezellige centrum. Het centrum kenmerkt zich door de mooie historische panden en natuurlijk rivier de Vecht. Met een goed winkelaanbod en uitgebreid scala aan restaurants is Maarssen-dorp een fantastische plek om te wonen! Ook ligt Merenhoef vlak naast het park Vechtenstein, wat een uistekende plek is om even een frisse neus te halen.

Doordat het plan ligt nabij de uitvalsweg N404 en de bushalte 'Maarssenveensevaart' direct aan de locatie is gelegen is de bereikbaarheid (met openbaar vervoer) goed. Ten westen van Maarssen, aan de andere kant van het Amsterdam-Rijnkanaal ligt Maarsenbroek. Hier bevindt zich ook het station, erg gemakkelijk te bereiken dus.
Hier woon in je in rust aan de rand van het oude dorp, maar met alle voorzieningen binnen handbereik.

Kenmerken

Status Niet beschikbaar
Huur/Koop Huur
Aantal woningen 16
Woonoppervlak 55 - 65 m2
Prijs € 850,- tot € 950,- p.m.

Impressies

Locatie