Exercitiestraat

Rotterdam

Nieuw Crooswijk - Rotterdam
Exercitiestraat 4-6

"Een Pareltje. Ja, Toch? Niet Dan?!"

ROTTERDAM - Bloeiende havenstad aan de Maas. De ‘Poort tot Europa’. Stad met een nieuw hart. Het ­centrum, de Kralingse Plas, Feyenoord en andere wijken als Crooswijk en Kralingen. Crooswijk/Nieuw-Crooswijk ligt tussen Kralingen, het Oude Noorden en het Centrum. Crooswijk stond ­vroeger bekend om zijn marinierskazerne. Het Schutterskwartier met bijbehorende straatnamen ­herinneren ons er nog aan, zoals de Tamboerstraat, de Schuttersstraat en de Exercitiestraat.

Negen huurwoningen
De stadsvernieuwing van Nieuw-Crooswijk werpt z’n vruchten af. De wijk is populairder dan ooit ­tevoren. Alle omliggende buurten liften mee op het succes van Nieuw-Crooswijk. Tegen Nieuw-Crooswijk aan, ­gescheiden door de Paradijslaan, ligt de Exercitiestraat. Ook hier wordt vernieuwd en verbouwd. In de Exercitiestraat heeft VIOS Vastgoed negen nieuwbouw huurwoningen gerealiseerd. Een buitenkansje voor iedereen die verknocht is aan de stad en aan Crooswijk.

Kenmerken

Status Niet beschikbaar
Woningtypen Appartement
Huur/Koop Huur
Aantal woningen 9
Woonoppervlak 40 - 120 m2
Prijs € 825,- tot € 1.800,- p.m.

Voorzieningen

Parkeerplaats Tuin Balkon Huur Supermarkt Basisschool Restaurant/cafetaria Sportcomplex Kinderdagopvang Tandarts Huisarts Apotheek

Impressies

Locatie

Interesse Projectwebsite

0348 - 786 700

Vragen? ik help je graag!