Hofwoningen Prinsenhof

Woerden

Wonen in Woerden

 

De locatie is gelegen in de wijk Bomen en Bloemenkwartier, tussen de Prinsenlaan en de Rijnkade midden in een kleinschalige woonomgeving en nabij het stadshart van Woerden. Een aantrekkelijke en rustige locatie met alle denkbare voorzieningen dichtbij. In de wijk Bomen en Bloemenkwartier zijn drie basisscholen en, naast het bruisende centrum, kan men op korte afstand genieten van de rust van het nieuw ingerichte stadspark en het Brediuspark.
 

Maak kennis met Prinsenhof

  • 21 woningen
  • Slechts enkele minuten van centrum Woerden
  • Het treinstation met directe treinverbindingen naar Rotterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht en Amsterdam, is op korte afstand gelegen.
  • Gasloos, dus duurzaam wonen
  • Beschikbaar aanbod vanaf €339.000,- vrij op naam
  • Eigen parkeerplaats
  • Oppervlakte 107 tot 158 m2

 

Hofwoningen

Het plan bestaat uit 21 woningen. Kenmerkend voor de woningen is dat het volwaardige woningen zijn, ontwikkeld/ontworpen naar de huidige tijd in een historisch jasje. De woningen zijn gasloos en dus voorzien van een duurzame installatie. Een fraai woonoppervlak waarin 4 slaapkamers, voldoende bergruimte en eventueel een 2e badkamer in te realiseren zijn. De woningen beschikken in het Hof over een eigen parkeerplaats. Aan de achterzijde bevindt zich een tuin met berging en een achterom.

 

Voor de toekomstige bewoners is er een grote mate van keuzevrijheid. Zo kunt u de indeling naar wens aanpassen, maar ook het realiseren van een aparte zolderkamer of dakkapel behoren tot de opties. Tijdens persoonlijke gesprekken ontwikkelt u uw eigen woning, binnen de gestelde kaders. Deskundige adviseurs begeleiden u bij het maken van belangrijke keuzes.

 

Niet alleen de woningen hebben een hoog kwaliteitsniveau, ook het groen, de bestrating en de aankleding van het woongebied dragen bij aan een prettig en hoogwaardig woonklimaat. De kwaliteit zal in dit bouwplan uitdrukkelijk de boventoon voeren, gekoppeld aan doordachte indelingen en een hoog afwerkingsniveau. Een afwerkingsniveau waarbij wij uw wensen vertalen in concrete plannen zodat uw woning echt uw eigen ‘thuis’ wordt.

Op de hoogte blijven? Geef je interesse door via onze website. Op facebook volg je het project via: www.facebook.com/HeijWaal/

Voor meer informatie kunt u bij de verkoopmakelaars terecht:

Gevaert Makelaars o.g.
0348-417200
info@gevaertwonen.nl

Drieman Garantiemakelaars Woerden
0348-431919
woerden@drieman.nl

Kenmerken

Start verkoop2019-05-18
Status Nu beschikbaar
Huur/Koop Koop
Aantal woningen 21
Woonoppervlak 107 - 158 m2
Prijs € 339.000,- v.o.n.

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!

Stel een vraag