Gouvernestraat 273-277

Rotterdam

Midden in de Rotterdamse wijk het Nieuwe Westen, om de hoek van de Nieuwe Binnenweg ligt de Gouvernestraat. Met de binnenstad op loopafstand, goede uitvalswegen, openbaar vervoer nabij en een supermarkt op de hoek.  De Gouvernestraat is een ideale woonlocatie voor iedereen die op zoek is naar een huurwoning in een gezellige buurt midden in Rotterdam.

Het Gebouw
Het gebouw uit 1929 biedt representatieve winkel-/ kantoor- / showroom- /praktijkruimten met een uitstekende indeelbaarheid en is opgetrokken uit 4 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen. In de Gouvernestraat zijn 3 wooneenheden gevestigd welke over een eigen entrée beschikken. De winkelunits hebben beide een eigen entrée, welke los is van de centrale entrée voor de verdiepingen.
Bijzonder is de hoogwaardige afwerking aan de buiten- en binnenzijde. Veel originele details zijn bespaard gebleven zoals een bijzonder trappenhuis en hoofdentree. De ruimten zijn veelal extra hoog, wat afwijkt van de standaard kantoren. Het gebouw is door haar omvang uniek op deze locatie.
De begane grond van de winkels is verhuurd aan supermarkt Albert Heijn en aan pastarestaurant Spaghetteria.

De Huurwoningen
De twee herenhuizen aan de Gouvernestraat stammen uit het begin van de twintigste eeuw. De karakteristieke uitstraling van de herenhuizen blijft na de renovatie behouden, van binnen zijn de woningen volledig aangepast aan deze tijd.
Het energieverbruik van de huurwoningen wordt drastisch teruggebracht door het gebruik van hoogwaardige materialen en installaties. De woningen hebben een volledig ingerichte keuken en badkamer en zijn voorzien van eerste klas vloerafwerking. De woningen zijn gerenoveerd in 2017.

Opleverniveau:
- Hoogglans keuken
- Diverse inbouwapparatuur, waaronder inductiekookplaat, een oven/magnetron, een vaatwasser, een afzuigkap en een koelkast.
- Luxe sanitair
- Tegelwerk wanden wit en vloer grijs in sanitair ruimten.
- Vloeren afgewerkt met pvc vloer met houtstructuur.
- geschilderde wanden
- Diverse verlichtingsarmaturen in gemeenschappelijke ruimten
- Hoogwaardige isolatie
- Energiezuinige installatie
 

Kenmerken

Status Niet beschikbaar
Woningtypen Appartement
Huur/Koop Huur
Aantal woningen 3
Woonoppervlak 80 - 90 m2
Prijs € 1.000,- tot € 1.400,- p.m.

Impressies

Locatie

Interesse Plattegrond

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!