Kammerlingh Onnesweg 266

Hilversum

Algemeen

Dit bedrijvencomplex bestaat uit een tweetal bedrijfsgebouwen, waarvan de gebouwen op de begane grond los van elkaar staan en de verdieping aan elkaar is gekoppeld ter hoogte van de kantoorruimten. U vindt dit complex aan de doorgaande Kamerlingh Onnesweg 266 te Hilversum. Het bestaat uit een bedrijfsruimte, inpandige kantoorruimte en buitenterrein. De locatie is gelegen nabij de afslag van de A1 en aan de rondweg van Hilversum.

 

Locatie 

Door de bijzondere ligging biedt Hilversum u een boeiende woon- en werkomgeving. Hilversum heeft ca 95.000 inwoners. De stad wordt omringt door natuurgebieden en veel vaarwater tbv recreatie. De gunstige ligging van Hilversum ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Hilversum. Het voorzieningen niveau in de gemeente Hilversum is hoog. Hilversum ligt midden in het Groene Hart, strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort. Het NS-station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam en Utrecht. Even ten oosten van de stad loopt de rijksweg A27, ten noorden de A1 en ten westen de A2. Midden in de Randstad is Hilversum een oase van natuur, groen en rust.

 

Bereikbaarheid 

Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar vanaf de Rijksweg A1 en de Rijksweg A27. Vanaf Hilversum Centraal Station is de locatie met de buslijn 108 binnen 10 minuten goed bereikbaar. De bushalte bevindt zich op aan het begin van het terrein. Het Mediapark is op vijf minuten afstand gelegen.

 


Metrage

Begane grond: 1074 m2 
1e verdieping:    432 m2
Totaal VVO:    1506 m2

Kenmerken

Status Verhuurd
Huur/Koop Huur
Bedrijfsruimte 1506 m2
Prijs Op aanvraag

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!