Korenmolenlaan 4

Woerden

Algemeen

Representatieve kantoor- / showroom- ruimte gelegen aan de Korenmolenlaan 4 te Woerden. Op het bedrijventerrein Middelland gelegen zelfstandig kantoorgebouw met een uitstekende indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit 5 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen en bevindt zich op een riant kavel van bijna 18.000 m2. Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de toegangsweg en rondweg van Woerden nabij het NS station.

 

Locatie 

Door de bijzondere ligging biedt Woerden u een boeiende woon- en werkomgeving. Woerden heeft ca 45.000 inwoners. De rivier ‘De Oude Rijn’ loopt door het hart van de stad en de vele boerderijen in de omgeving hebben eeuwenlang gezorgd voor veel handel en bedrijvigheid. De gunstige ligging van Woerden ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Woerden. Het voorzieningen niveau in de gemeente Woerden is hoog. Woerden ligt midden in het Groene Hart, strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Het NS-station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Leiden. Even ten zuiden van de stad loopt de rijksweg A12. Midden in de Randstad is Woerden een oase van natuur, groen en rust.

 

Bereikbaarheid 

Dit object is centraal gelegen midden op de hoek van een doorgaande weg in de directe richting van de autosnelweg A-12 (Den Haag / Rotterdam – Woerden), het NS station en het centrum van Woerden.. Belangrijke openbaar vervoer faciliteiten zoals trein station en bussen zijn op loopafstand.

 

Opleveringsniveau

De bedrijfs- en kantoorruimte is fraai afgewerkt en kan worden verdeeld over meerdere units die eventueel kunnen worden geschakeld en worden opgeleverd incl.:

systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
te openen ramen;
zonneschermen aan zonzijde (elektrische bedienbaar van binnen uit);
gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie;
mechanische ventilatie voorzien van topkoeling;
airco;
kabelgoten;
pantry;
toiletten;
vloerbedekking;
scheidingswanden;
intercominstallatie;
brandslanghaspels;
overheaddeur;
lijnverlichting in de bedrijfshal;
krachtstroom aansluitingen;
vrije hoogte 3,5 – 4,5 meter;
draagvermogen vloer minimaal 3000 kg/m2.

Het gebouw is in 2016 uitgebreid met een horeca voorziening De Hall, De Hall Intechnium.

De Hall biedt ook 3 zalen aan tot maximaal 200 personen.

 


Metrage

Begane grond: 4505 m2
1e verdieping: 4205 m2
2e verdieping: 650   m2
3e verdieping: 650   m2
Totaal VVO: 10.010 m2

Kenmerken

Status Verhuurd
Huur/Koop Huur
Kantoorruimte 10010 m2
Prijs Op aanvraag

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!