Franciscusweg 219

Hilversum


Gebouw
Het Kantoorgebouw Focus @ Work, heeft een bijzondere, moderne en architectonische uitstraling. Het betreft een zelfstandig kantoorgebouw met een uitstekende indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit 4 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen. Op het buitenterrein is recent meer groen toegevoegd en de centrale entree is sfeervol ingericht voor informele ontvangst. De indeling van het gebouw is flexibel en zo is er voor iedere klant een passende oplossing te vinden voor nu en bij toekomstige aanpassingen. In het gebouw is een diversiteit aan bedrijven gehuisvest van klein tot groot en er heerst een goede onderlinge sfeer.

Omgeving
Het object is gelegen op een centrale locatie nabij de ringweg van Hilversum en nabij OV faciliteiten. Deze omgeving wordt gekenmerkt door zowel bedrijfsgebouwen als kantoren. Er is een actieve bedrijfsvereniging op het bedrijventerrein waar zowel eigenaren als gebruikers bij zijn aangesloten. Er zijn verschillende bedrijven gevestigd zoals: EMG, Prodin, Sligro, Van Haren Sport, Creative sounds, Wsupply, Iyuno Media Group, DPS, Kyodo Yushi, etc

Concept
Focus @ Work is een levendige huisvesting van verschillende kleine tot middelgrote ondernemende MKB-ers en zelfstandige professionals. Faciliteiten zoals toiletten, pantry en ontvangstruimte worden samen gedeeld. Focus @ Work is een plek waar je de vrijheid hebt om je eigen specialisme uit te voeren, maar ook gemeenschappelijk activiteiten kan oppakken. Het gebouw is een verrassende werk- en ontmoetingsplek. De opzet van het gebouw nodigt uit tot interactie en ontmoeting. In Focus @ Work kan je vooral bezig zijn met je passie en wij verzorgen de basis faciliteiten.  

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein Kerkelanden is bereikbaar vanaf de rijksweg A27 (Afslag 33 te Hilversum) Eveneens is vanaf de rijksweg A2/N201 de locatie te bereiken via de Diependaalselaan. Vanaf Hilversum Centraal Station is met buslijn 1 / 4 / 6 / 8 en 123 “Kerkelanden” goed bereikbaar. De bushalte bevindt zich o.a. op de Oscar Romerostraat of de Kerkelandenlaan. Het Mediapark is op vijf minuten afstand gelegen en bussen zijn op loopafstand.

Kenmerken

Status Verhuurd
Huur/Koop Huur
Prijs Op aanvraag

Voorzieningen

Winkelcentrum Parkeerplaats eigen terrein

Impressies

Locatie

Interesse Plattegrond

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!