Health & More Rotterdam

Rotterdam

TE HUUR !Kamer 47

- 71  m² gelegen op de eerste etage
- Huurprijs € 680,- per maand
- Servicekosten € 178,- per maand


Het Gebouw

Representatieve kantoor- / showroom- / praktijkruimte gelegen aan de Marshallweg 9 - 47 te Rotterdam. Betreft een zelfstandig kantoorgebouw met een uitstekende indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit 2 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen. De kantoor – praktijkruimten ruimten maken deel uit van een zichtlocatie waarop 2 identieke gebouwen zijn gesitueerd.


 

Omgeving

Het object is gelegen in de Rotterdamse wijk Ommoord en kenmerkt zich met name door de centrale ligging, de ruime gratis parkeergelegenheid en de groene omgeving waarin het object staat. In het gebouw en de directe omgeving  zijn diverse medische  / gezondheid gerelateerde bedrijven gevestigd, zoals een fysio praktijk, logopedisten, huisarts, apotheek en schoonheidsspecialiste.
 

 

Concept

Health & More is een levendige huisvesting van verschillende kleine tot middelgrote ondernemende MKB-ers en zelfstandige professionals, die overwegend actief zijn met gezondheid, ontspanning, fit worden en blijven etc. Het is bewust geen gezondheidscentrum waar je alleen naar toe moet als je ziek bent. In tegen deel naar Health & More ga je vooral voor je plezier en gezond willen worden en  vooral blijven. In het gebouw huur je van een kamer tot complete units op maat. Faciliteiten zoals toiletten, pantry, wachtruimte, Een plek waar je de vrijheid hebt om je eigen specialisme uit te voeren, maar ook gemeenschappelijk activiteiten kan oppakken. Zo kunnen er gezamenlijk acties worden opgezet voor klanten, adverteren etc. Het gebouw is een verrassende werk- en ontmoetingsplek. De opzet van het gebouw nodigt uit tot interactie en ontmoeting met branchegenoten maar ook voor klanten geeft het in 1 oogopslag de diversiteit aan mogelijkheden binnen de branche aan. Het idee is dat ondernemers elkaar kunnen inspireren, ondersteunen en versterken. Een netwerk dat toegang verschaft tot kennis, ervaring en ideeën van anderen om hun onderneming succesvol te maken en te houden. Zowel voor starters als reeds gevestigde bedrijven is deze interactie interessant. In andere branches is al het bewijs dat deze benadering werkt. Verschillende bedrijven hebben elkaar al gevonden en hebben op projectbasis met elkaar samengewerkt.

 

Bereikbaarheid

De gebouwen zijn gelegen aan een doorgaande weg, President Rooseveltweg, op een zichtlocatie. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf de rijksweg A20 en A16 Belangrijke openbaar vervoer faciliteiten zoals trein station, metro en bussen zijn op loopafstand. Door de bijzondere ligging biedt Rotterdam u een boeiende woon- en werkomgeving. De gunstige ligging van Rotterdam ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Rotterdam. Het voorzieningen niveau in de gemeente Rotterdam is hoog. Rotterdam ligt centraal ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Breda. Het NS-station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Breda en Leiden.
 

Kenmerken

Status Te huur
Huur/Koop Huur
Kantoorruimte 71 m2
Prijs Op aanvraag

Voorzieningen

Parkeerplaats Winkelcentrum Oplaadpunt elektrische auto

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!