M.A. Reinaldaweg

Woerden

Binnenkort te huur!

De totale gebouw kent een vloeroppervlak van totaal ca. 740 m² (inclusief omslag algemene ruimten), de ruimte die beschikbaar komt betreft unit: A1.1 ca. 198 m² gelegen op de 1e verdieping. Tevens worden de gangen, server / repro ruimte, wc groepen en kantine op de begane grond met elkaar gedeeld en kan worden benut voor grotere bijeenkomsten.

De hiervoor vermelde oppervlaktematen zijn op basis van v.v.o., derhalve inclusief een aandeel in de algemene-/vergader- en kantine ruimte.


Algemeen

Representatieve kantoor- / showroom- ruimte gelegen aan de M.A. Reinaldaweg 2D te Woerden. Op het bedrijventerrein Snel & Polanen gelegen zelfstandig gebouw met een uitstekende indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit 3 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen. Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de toegangsweg van Woerden nabij de snelweg en NS Station en bevindt zich op een riante kavel midden in het groen. Dit gebouw heeft de vorm van een H, centraal in het gebouw bevinden zich voorzieningen van trappenhuis, lift en sanitair. Door de vorm is het gebouw eenvoudig op te splitsen in kleinere delen. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het contact tussen binnen en buiten, zo zijn er grote gevelopeningen gemaakt om het groene karakter extra te benadrukken. Het Duurzame karakter komt doormiddel van het toepassen van betonkernactivering. BKA is het actuele thema op het gebied van klimaatbeheersing. Lage bedrijfskosten; "zachte koeling" zonder tocht of trek; geen Sick-Building-Syndrom; laag, en energietechnisch gunstig toevoer temperatuur niveau.

 

Locatie 

Door de bijzondere ligging biedt Woerden u een boeiende woon- en werkomgeving. Woerden heeft ca 45.000 inwoners. De rivier ‘De Oude Rijn’ loopt door het hart van de stad en de vele boerderijen in de omgeving hebben eeuwenlang gezorgd voor veel handel en bedrijvigheid. De gunstige ligging van Woerden ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Woerden. Het voorzieningen niveau in de gemeente Woerden is hoog. Woerden ligt midden in het Groene Hart, strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Het NS-station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Leiden. Even ten zuiden van de stad loopt de rijksweg A12. Midden in de Randstad is Woerden een oase van natuur, groen en rust.

 

Bereikbaarheid 

Dit object is centraal gelegen midden op de hoek van een doorgaande weg in de directe richting van de autosnelweg A-12 (Den Haag / Rotterdam – Woerden), het NS station en het centrum van Woerden.. Belangrijke openbaar vervoer faciliteiten zoals trein station en bussen zijn op loopafstand.

 

Opleveringsniveau

De kantoorruimte is fraai afgewerkt en kan worden verdeeld over meerdere units die eventueel kunnen worden geschakeld en worden opgeleverd incl.:

 • opbouw verlichtingsarmaturen;
 • te openen ramen;
 • BKA installatie dmv warmtepompen;
 • mechanische ventilatie;
 • kabelgoten;
 • pantry;
 • toiletten;
 • alarmsysteem;
 • vloerafwerking;
 • scheidingswanden;
 • brandslanghaspels;

Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend.


Metrage

Souterrain: 40 m2
Begane grond: 355 m2
1e verdieping: 355 m2
Totaal VVO: 750 m2
   
 

Kenmerken

Status Te huur
Huur/Koop Huur
Kantoorruimte 750 m2
Prijs Op aanvraag

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!