Catharina van Renneslaan 20

Hilversum

Te Huur !

 

Ruimte A2.1, B2.1 gelegen op de eerste verdieping met opslagruimte in het souterrain te weten ruimte B0.2

- 139 m² gelegen op de eerste etage en souterrain
- Huurprijs € 1.795,- per maand
- Servicekosten € 405,- per maand  

 

Algemeen 

Representatieve Duurzame kantoorruimte gelegen aan de entree van de Catharina van Renneslaan 20 genaamd Stage. Zelfstandig kantoorgebouw met een uitstekende vrije indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit 4 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen en bevindt zich op een riante kavel midden in het groen. Elk gebouw op Wisseloord heeft zijn eigen vorm, zo bestaat dit gebouw uit een Sleutel vorm, centraal in het gebouw bevinden zich voorzieningen van trappenhuis, lift en sanitair. Door de vorm is het gebouw eenvoudig op te splitsen in kleinere delen. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het contact tussen binnen en buiten, zo zijn er grote gevelopeningen gemaakt om het groene karakter extra te benadrukken. Het Duurzame karakter komt doormiddel van het toepassen van betonkernactivering. BKA is het actuele thema op het gebied van klimaatbeheersing. Lage bedrijfskosten; "zachte koeling" zonder tocht of trek; geen Sick-Building-Syndrom; laag, en energietechnisch gunstig toevoer temperatuur niveau.

 

 

Locatie 

Door de bijzondere ligging biedt Hilversum u een boeiende woon- en werkomgeving. Hilversum heeft ca 95.000 inwoners. De stad wordt omringt door natuurgebieden en veel vaarwater tbv recreatie. De gunstige ligging van Hilversum ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Hilversum. Het voorzieningen niveau in de gemeente Hilversum is hoog. Hilversum ligt midden in het Groene Hart, strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort. Het NS-station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam en Utrecht. Even ten oosten van de stad loopt de rijksweg A27, ten noorden de A1 en ten westen de A2. Midden in de Randstad is Hilversum een oase van natuur, groen en rust.

Wisseloord Area is gelegen in de bijzonder fraaie, lommerrijke, wijk Trompenberg. Op de locatie zijn diverse kantoor- en studiogebouwen in het groen gesitueerd. Het Mediapark is in de onmiddellijke nabijheid gevestigd. Wisseloord Area heeft een bijzondere architectonische uitstraling en is prachtig in de bosrijke omgeving geïntegreerd.

 

Bereikbaarheid 

De locatie is bereikbaar vanaf de rijksweg A27 (afslag 33 Hilversum), vanaf de A1 (afslag Mediapark). Eveneens is vanaf de rijksweg A2/N201 afslag Vinkeveen/Loosdrecht de locatie te bereiken. Vanaf Hilversum Centraal Station is Wisseloord goed bereikbaar met diverse buslijnen. De bushalte bevindt zich op de Wisseloordlaan of de Borneolaan. Het Mediapark is op vijf minuten afstand gelegen.

 

Opleveringsniveau

De kantoorruimte is fraai afgewerkt en kan worden verdeeld over meerdere units die eventueel kunnen worden geschakeld en worden opgeleverd incl.:

  • opbouw verlichtingsarmaturen in plafondeilanden;
  • te openen ramen;
  • BKA installatie dmv warmtepompen;
  • mechanische ventilatie;
  • kabelgoten;
  • pantry;
  • toiletten;
  • vloerafwerking;
  • scheidingswanden;
  • brandslanghaspels;

 


Metrage

Souterrain: 682 m2
Begane grond: 682 m2
1e verdieping: 666 m2
2e verdieping: 593 m2
Totaal VVO: 2623 m2
   
Meer informatie op www.wisseloordarea.nl

Kenmerken

Status Verhuurd
Huur/Koop Huur
Prijs Op aanvraag

Voorzieningen

Parkeerplaats Lift Warmte Koude Opslag (WKO) Restaurant/cafetaria Fitness Vloerverwarming Oplaadpunt elektrische auto

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!