Catharina van Renneslaan 8-10

Hilversum

Te Huur !


 


Algemeen

Representatieve Studio's en kantoorruimte gelegen aan de entree van de Catharina van Renneslaan 8-10 genaamd Studio. Zelfstandig Studio- en kantoorgebouw met een uitstekende vrije indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit deels 2 deels 3 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen en bevindt zich op een riante kavel midden in het groen. Elk gebouw op Wisseloord Area heeft zijn eigen vorm, zo bestaat dit gebouw uit een traditionele kantoor strip met op de kop een lange gang waaraan de wereldberoemde muziekstudio's zijn gelegen en op de koppen van deze gang bevind zich aan 1 zijde de Lounge en aan de andere zijde het gezellige restaurant in een serre die uitkijkt op het groene binnengebied, de kantoorvleugel hebben zicht aan 2 zijden op het terrein en centraal bevindt zich een kern voorzien van trappenhuis, en sanitaire voorzieningen. Door de vorm is het gebouw eenvoudig op te splitsen in kleinere delen.

 

Locatie 

Door de bijzondere ligging biedt Hilversum u een boeiende woon- en werkomgeving. Hilversum heeft ca 95.000 inwoners. De stad wordt omringt door natuurgebieden en veel vaarwater tbv recreatie. De gunstige ligging van Hilversum ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Hilversum. Het voorzieningen niveau in de gemeente Hilversum is hoog. Hilversum ligt midden in het Groene Hart, strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort. Het NS-station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam en Utrecht. Even ten oosten van de stad loopt de rijksweg A27, ten noorden de A1 en ten westen de A2. Midden in de Randstad is Hilversum een oase van natuur, groen en rust.

Wisseloord Area is gelegen in de bijzonder fraaie, lommerrijke, wijk Trompenberg. Op de locatie zijn diverse kantoor- en studiogebouwen in het groen gesitueerd. Het Mediapark is in de onmiddellijke nabijheid gevestigd. Wisseloord Area heeft een bijzondere architectonische uitstraling en is prachtig in de bosrijke omgeving geïntegreerd.

 

Bereikbaarheid 

De locatie is bereikbaar vanaf de rijksweg A27 (afslag 33 Hilversum), vanaf de A1 (afslag Mediapark). Eveneens is vanaf de rijksweg A2/N201 afslag Vinkeveen/Loosdrecht de locatie te bereiken. Vanaf Hilversum Centraal Station is Wisseloord goed bereikbaar met diverse buslijnen. De bushalte bevindt zich op de Wisseloordlaan of de Borneolaan. Het Mediapark is op vijf minuten afstand gelegen.

 

Opleveringsniveau

De kantoorruimte is fraai afgewerkt en kan worden verdeeld over meerdere units die eventueel kunnen worden geschakeld en worden opgeleverd incl.:

 • systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
 • te openen ramen;
 • gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie;
 • mechanische ventilatie en airco units;
 • kabelgoten;
 • pantry;
 • toiletten;
 • alarmsysteem;
 • vloerbedekking;
 • scheidingswanden;
 • brandslanghaspels;

 


Metrage

Souterrain: 761 m2
Begane grond: 1881 m2
1e verdieping: 583 m2
Totaal VVO: 3225 m2
 

Meer informatie op www.wisseloordarea.nl

Kenmerken

Status Verhuurd
Huur/Koop Huur
Prijs Op aanvraag

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!