Texasdreef 3

Utrecht

Algemeen

Representatieve kantoor- / showroom- / bedrijfsruimte aan de Texasdreef 3 te Utrecht. Het zelfstandige bedrijfsgebouw ligt op een zicht locatie op het bedrijventerrein Nieuw Overvecht. Het pand kenmerkt zich door de uitstekende indeelbaarheid. Het gebouw heeft twee bouwlagen en bevindt zich op een riant kavel. Voor de bouw is gebruik gemaakt van representatieve materialen.

Nieuw Overvecht is een bedrijventerrein met een zeer grote diversiteit aan bedrijvigheid. Nieuw Overvecht heeft een netto bedrijfsoppervlak van 36 ha. en biedt plaats aan bijna 5.000 arbeidsplaatsen. Door de jaren heen is het gebied uitgegroeid tot een stadsverzorgend, kleinschalig, modern bedrijventerrein dat plaats biedt aan een mix van kantoren bedrijfsruimten.

Locatie 

Door de centrale ligging biedt Utrecht u een aantrekkelijke werkomgeving. Utrecht heeft circa 340.000 inwoners. De gunstige ligging van Utrecht ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Utrecht. De stad is ingesloten door de snelwegen A12, A27 en A2. Het NS-station Utrecht Centraal fungeert als knooppunt in het Nederlandse spoorwegennet. Zeer veel plaatsen zijn vanuit Utrecht direct met de trein bereikbaar. 

 

Bereikbaarheid 

De Texasdreef 3 is met de auto via de N237 (Zuilense Ring) uitstekend bereikbaar vanaf de snelwegen A2 en A27. Via deze wegen zijn vervolgens ook de A12 en A28 uitstekend bereikbaar.

Bushalte Hudsondreef ligt op enkele minuten loopafstand van het gebouw. Hier vertrekken meerdere malen per uur bussen naar de stations Utrecht Centraal en Utrecht-Overvecht. Ook zijner zijn er diverse busverbindingen met de steden in de directe omgeving.

 

Opleveringsniveau

De bedrijfsruimte is fraai afgewerkt en kan worden verdeeld in meerdere units die eventueel kunnen worden geschakeld. De ruimtes worden opgeleverd incl.:

 • Kantoor:
  - Systeemplafond met armaturen;
  - Verwarming en koeling door middel van koelvloeren;
  - Kantine voorzien van keuken met inbouwapparatuur;
  - Balie;
  - Toiletten;
  - Airco units (gedeeltelijk);
  - Mechanische ventilatie;
  - Vloerbedekking (gedeeltelijk);
  - Tegels (gedeeltelijk);
  - Kabelgoten.
   
 • Bedrijfsruimte:
  - Verlichting;
  - Elektrisch bedienbare overheaddeur op maaiveldhoogte;
  - Maximale vloerbelasting 1.500 kg/m²;
  - Vrije hoogte 6 meter;
  - Entresol;
  - Verwarming.
 • Algemeen:
  - Camerasysteem;
  - Toegangssysteem;
  - Alarmsysteem;
  - Het terrein is omheind en afsluitbaar.

   

Metrage

Begane grond: 455 m2
1e verdieping: 270 m2
Totaal VVO: 725 m2

Kenmerken

Status Verhuurd
Huur/Koop Huur
Bedrijfsruimte 725 m2
Prijs Op aanvraag

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!