Kryptonweg

Amersfoort

Algemeen

Dit bedrijvencomplex bestaat uit een drietal bedrijfsgebouwen, waarvan 2 van de gebouwen gekoppeld zijn en 1 bedrijfsgebouw gekoppeld is aan de kantoorruimten, daarnaast is er nog een groot verhard buitenterrein. U vindt dit complex aan de doorgaande Kryptonweg 8 in Amersfoort. De locatie is gelegen centraal gelegen tov de afslag van de A1, de afslag vanaf de A28 en aan de rondweg van Amersfoort.

 

Locatie 

Door de bijzondere ligging biedt Amersfoort u een boeiende woon- en werkomgeving. Amersfoort heeft ca 155.000 inwoners. De stad wordt omringt door natuurgebieden en heeft een sfeervol historisch centrum. De gunstige ligging van Amersfoort ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Amersfoort. Het voorzieningen niveau in de gemeente Amersfooort is hoog. Hilversum ligt midden in het land, strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Almere en het oosten van het lad. Het NS-station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam en Utrecht. Even ten noorden van de stad loopt de rijksweg A1, ten zuiden de A28.

 

Bedrijventerrein Isselt is het knooppunt van de stad. Dit 200 hectare grote bedrijventerrein ligt op slechts 10 autominuten afstand van de snelwegen A1 en A28. Je vindt er een diversiteit aan bedrijvigheid van scholen, auto- en motoren showrooms, allerhande dienstverleners, MKB bedrijven tot fabrieken. Bedrijvenlocatie Isselt heeft een eigen haven aan de Eem. De werklocatie is een knooppunt van belangrijke transportroutes. Het gebied heeft een strategische ligging aan de rivier en ligt nabij de Amersfoortse binnenstad, centraal station en het open Eemlandschap.

 

Bereikbaarheid 

Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar vanaf de Rijksweg A1 en de Rijksweg A28. Vanaf Amersfoort NS Station is de locatie binnen 10 minuten goed bereikbaar. De bushalte bevindt zich op aan het begin van het terrein.

 

Opleveringsniveau

Het moderne kantoor over twee bouwlagen is via een glazen corridor, over de lengte van het kantoorgebouw en 2 bouwlagen hoog, verbonden met de 2e bedrijfshal. De bedrijfshallen zijn opgesplitst in 3 hallen welke met elkaar zijn verbonden. De bedrijfshallen variëren van ca 2000-2900 m2 en zijn alle voorzien van meerdere overheaddeuren en 1 bedrijfshal is tevens voorzien van 2 dockshelters. Door onder andere het reeds toepassen van ledverlichting in zowel de kantoren als de bedrijfsruimten beschikt het gebouw over een energielabel A. Rondom het gebouw is een groot buitenterrein wat deels ingericht is als tuin en parkeren en deels wordt benut als opslag.

 


Metrage

Bedrijfshal:       7.687 m2 
Kantoor:           1.444 m2
Totaal VVO:      9.131 m2

 

Terrein : 17.145 m2

Kenmerken

Status Te huur
Huur/Koop Huur
Kantoorruimte 700 m2
Bedrijfsruimte 3200 m2
Prijs Op aanvraag

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!