Van der Oudermeulenlaan 1

Wassenaar


Villa Sonnenburgh
Moderne villa in het groen op zichtlocatie
 

TE HUUR !

 

Het Gebouw
Kantoorvilla Sonnenburgh is, na jaren in verval te zijn geraakt, opnieuw opgebouwd in de jaren 90. Daarna zijn de ruimten intern verder gemoderniseerd en is er een efficiënt, representatief en modern kantoor ontstaan in een klassieke jas. De timpaan en de toegangspoort zijn nog in originele staat behouden. Het gebouw ligt op een ruimte groene kavel met grote bomen en een fraaie toegangsweg. Op het terrein is een ruime parkeervoorziening en tevens zijn er een ruim aantal laadpalen aanwezig.

Omgeving
De villa ligt aan de doorgaande Rijksstraatweg aan de rand van een villa wijk. Faciliteiten zoals he net verbouwde van der Valk, maar ook de prachtige duinen zijn op korte afstand gelegen. Door de bijzondere ligging biedt Wassenaar een boeiende woon- en werk omgeving. Het voorzieningen niveau in de gemeente is hoog. Zo kent het een oud en sfeervol centrum, maar ook voldoende mogelijkheden om te recreeren aan de stranden en in de diverse bossen. In de directe nabijheid is tevens het fraaie Nationaal Auto Museum gevestigd, de ambassade van de Verenigde Staten, museum Voorlinde, de koninklijke Haagsche golclub en golfclub Groen Geel. Wassenaar ligt strategisch tov Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Leiden.


Bereikbaarheid
Dit object is gelegen langs de rijksstraatweg, op de hoek van de Van der Oudermeulenlaan. Het is gemakkelijk te bereiken via snelweg A44 Den-Haag-Amsterdam/Schiphol en vanaf de A4 via de rijksweg 14. Met de bus vanaf Den Haag stapt u nagenoeg voor de deur uit.

 

Kenmerken

Status Verhuurd
Huur/Koop Huur
Prijs Op aanvraag

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!