Van der Oudermeulenlaan 1

Wassenaar

Algemeen
Representatieve kantoorruimte gelegen aan de Van der Oudermeulenlaan 1 te Wassenaar. Gelegen op de hoek aan de Rijksstraatweg zelfstandig kantoorgebouw met een uitstekende vrije indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit 5 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen en bevindt zich op een riant kavel van bijna 5.000 m2. Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie aan de toegangsweg van Den Haag.

 
Locatie 
Door de bijzondere ligging biedt Wassenaar u een boeiende woon- en werk omgeving. Wassenaar heeft ca 26.000 inwoners, dit is exclusief de diplomaten. Het voorzieningen niveau in de gemeente Wassenaar is hoog. Zo kent het een oud en sfeervol centrum, maar ook voldoende mogelijkheden om te recreëren aan de stranden en in de diverse bossen die de gemeente rijk is. Wassenaar ligt strategisch ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Leiden. Het NS-station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Leiden.

 
Bereikbaarheid 
Dit object is centraal gelegen midden aan de hoek van een doorgaande weg in de directe richting van de autosnelweg A-44 (Den Haag / Schiphol/Amsterdam), Belangrijke openbaar vervoer faciliteiten zijn op loopafstand.
 

Kenmerken

Status Verhuurd
Huur/Koop Huur
Kantoorruimte 1255 m2
Prijs Op aanvraag

Impressies

Locatie

Interesse Brochure

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!