Lindenhof 1-8

Woerden

Algemeen
Representatieve kantoor- / showroom- ruimte gelegen aan de Lindehof 1-8 te Woerden. Op het bedrijventerrein Barwoutswaarder gelegen zelfstandig kantoorgebouw met een uitstekende indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit 4 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen en bevindt zich op een riant kavel van bijna 4.000 m2. Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie aan een doorgaande weg.

Locatie 
Door de bijzondere ligging biedt Woerden u een boeiende woon- en werkomgeving. Woerden heeft ca 45.000 inwoners. De rivier ‘De Oude Rijn’ loopt door het hart van de stad en de vele boerderijen in de omgeving hebben eeuwenlang gezorgd voor veel handel en bedrijvigheid. De gunstige ligging van Woerden ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Woerden. Het voorzieningen niveau in de gemeente Woerden is hoog. Woerden ligt midden in het Groene Hart, strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Het NS-station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Leiden. Even ten zuiden van de stad loopt de rijksweg A12. Midden in de Randstad is Woerden een oase van natuur, groen en rust.

Bereikbaarheid 
Dit object is centraal gelegen midden op de hoek van een doorgaande weg in de directe richting van de autosnelweg A-12 (Den Haag / Rotterdam – Woerden), het NS station en het centrum van Woerden zijn op korte afstand. Belangrijke openbaar vervoer faciliteiten zijn op loopafstand.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is fraai afgewerkt en kan worden verdeeld over meerdere units die eventueel kunnen worden geschakeld en worden opgeleverd incl.:

systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
te openen ramen;
gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie;
mechanische ventilatie voorzien van topkoeling;
kabelgoten;
pantry;
toiletten;
vloerbedekking;
scheidingswanden;
intercominstallatie;
brandslanghaspels;

Metrage
Begane grond: 487 m2

1e verdieping: 554 m2

2e verdieping: 450 m2

3e verdieping: 208 m2
Totaal VVO: 1699 m2

Kenmerken

Status Te huur
Huur/Koop Huur
Kantoorruimte 1699 m2
Prijs Op aanvraag

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!

Stel een vraag