Pompmolenlaan 26

Woerden

Algemeen
Een unieke combinatie van kantoor- en bedrijfsruimte op een riante kavel, gelegen op het bedrijventerrein Middelland in Woerden. Het zelfstandige kantoor- en bedrijfspand heeft een ruime hoeveelheid kantoorruimte, verdeeld over twee verdiepingen. Door de verschillende koepels in zowel de kantoor- als bedrijfsruimte is het gebouw licht en ruimtelijk.

Het gebouw is een blikvanger doordat het midden op de hoek van de doorgaande weg richting de A12 is gelegen. U kunt het gebouw volledig personaliseren met uw eigen logo en/of reclame op het pand. Er is daarnaast ruimschoots parkeergelegenheid op eigen terrein.


Lokatie
Middelland is een modern bedrijventerrein met grote diversiteit. In dit gebied zijn onder andere ook het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, de Maartenskliniek, De Hall, Intechnium, Volker Stevin, PKF Wallast en Van Hattum & Blankevoort gevestigd. Dit maakt het naast het stadhuis en verschillende opleidingsinstanties tot een levendig en gevarieerd bedrijventerrein.


Bereikbaarheid
Het pand is gelegen langs een doorgaande weg in de directe richting van de autosnelweg A-12 (Den Haag / Rotterdam – Woerden), het NS station en het centrum van Woerden. Belangrijke openbaar vervoer faciliteiten zoals trein station en bussen zijn op loopafstand.


Woerden
Door de bijzondere ligging biedt Woerden u een boeiende woon- en werkomgeving. Woerden heeft ca 50.000 inwoners. De rivier ‘De Oude Rijn’ loopt door het hart van de stad en de vele boerderijen in de omgeving hebben eeuwenlang gezorgd voor veel handel en bedrijvigheid. De gunstige ligging van Woerden ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Woerden. Het voorzieningen niveau in de gemeente Woerden is hoog. Woerden ligt midden in het Groene Hart, strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam. Het NS-station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Leiden. Even ten zuiden van de stad loopt de rijksweg A12. Midden in de Randstad is Woerden een oase van natuur, groen en rust.


Opleveringsniveau

ontvangstruimte/entree begane grond;
systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
zonneschermen aan zonzijde (elektrische bedienbaar van binnen uit);
cv ketel incl. warmwatervoorziening en radiatoren;
mechanische ventilatie voorzien van topkoeling;
pantry;
toiletten;
vloerbedekking;
scheidingswanden;
elektrische overheaddeur;
dubbelwandige lichtstraat
lijnverlichting in de bedrijfshal;
krachtstroom aansluitingen;
verwarming bedrijfshal middels direct gestookte heater.

Kenmerken

Status Verhuurd
Huur/Koop Huur
Kantoorruimte 785 m2
Bedrijfsruimte 375 m2
Prijs € 72.540,- p.j.

Impressies

Locatie

Interesse Brochure

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!

Stel een vraag