Pompmolenlaan 26 Health & More Woerden

Woerden

Te Huur !

Ruimte 1.3 -
- 94 m2, gelegen op de 1e verdieping
- Huurprijs per maand € 627,-
- Servicekosten per maand € 235,-

Ruimte 1,4 
- 95 m2, gelegen op de 1e verdieping.
- Huurprijs per maand € 633,-
- Servicekosten per maand € 238,-


Pompmolenlaan 26, kantoor praktijk ruimte Health & More!

Algemeen

Representatieve  kantoor- / showroom- / leisure- / bedrijfsruimte gelegen aan de Pompmolenlaan 22/24/26 te Woerden. Op het bedrijventerrein Middelland gelegen zelfstandig bedrijfsgebouw met een uitstekende indeelbaarheid. Het gebouw is opgetrokken uit 2 bouwlagen met gebruikmaking van representatieve materialen en bevindt zich op een riant kavel. Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie nabij de rondweg van Woerden nabij het NS station. in het gebouw is ook een vestiging van het concept Health & More, voor meer informatie: www.healthandmore.nl 

 

Locatie 

Door de bijzondere ligging biedt Woerden u een boeiende woon- en werkomgeving. Woerden heeft ca 45.000 inwoners. De rivier ‘De Oude Rijn’ loopt door het hart van de stad en de vele boerderijen in de omgeving hebben eeuwenlang gezorgd voor veel handel en bedrijvigheid. De gunstige ligging van Woerden ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor een grote bedrijvigheid in en rond Woerden. Het voorzieningen niveau in de gemeente Woerden is hoog. Woerden ligt midden in het Groene Hart, strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Het NS-station heeft een directe verbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Leiden. Even ten zuiden van de stad loopt de rijksweg A12. Midden in de Randstad is Woerden een oase van natuur, groen en rust.

 

Bereikbaarheid 

Dit object is centraal gelegen midden op de hoek van een doorgaande weg in de directe richting van de autosnelweg A-12 (Den Haag / Rotterdam – Woerden), het NS station en het centrum van Woerden.. Belangrijke openbaar vervoer faciliteiten zoals trein station en bussen zijn op loopafstand.

 

Metrage

Begane grond: 4053 m2
1e verdieping: 1484 m2
Totaal VVO: 5366 m2

Kenmerken

Status Te huur
Huur/Koop Huur
Kantoorruimte 36 - 95 m2
Prijs Op aanvraag

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!