Nieuwe Binnenweg 75

Rotterdam

TE HUUR !
Nieuwe Binnenweg 77E
210 m2 kantoor/praktijk ruimte gelegen op de tweede etage.
Huurprijs: € 2.219,- per maand
Servicekosten: € 700,- per maand


Nieuwe Binnenweg 77E.1
95 m2 kantoor/praktijk ruime gelegen op de tweede etage.
Huurprijs: € 1.069,- per maand
Servicekosten: € 317,- per maand

Nieuwe Binnenweg 77E.2
115 m2 kantoor/praktijk ruime gelegen op de tweede etage.
Huurprijs: € 1.150,- per maand
Servicekosten: € 383,- per maand

Nieuwe Binnenweg 75E
381 m2 kantoor/praktijk ruimte gelegen op de derde etage.
Huurprijs: € 2.858,- per maand
Servicekosten: € 1.270,- per maandHet Gebouw

Het gebouw "Den Held" uit 1929 biedt representatieve kantoorruimten en is gelegen aan de Nieuwe Binnenweg op een zichtlocatie in het Centrum van Rotterdam. Het totale vloeroppervlak van het gebouw bedraagt ca. 2.991 m², verdeeld over 4 bouwlagen. Op de begane grond is Spaghetteria en Albert Heijn gevestigd. Het gebouw is onlangs in oude stijl hersteld. Het pand is voorzien van een centrale entree met het originele trappenhuis waar een lift aan is toegevoegd. De verdiepingen zijn afgesloten verhuurbare eenheden waarbij de sanitaire voorzieningen centraal in de kern zijn gerealiseerd en pantry in de eigen ruimte. De toegang naar de units is via originele stalen deuren die zijn voorzien van glasvlakken welke transparantie geven richting de centrale kern.

Omgeving
De Nieuwe Binnenweg bloeit door de vele trendy winkels, cafés en restaurants. Er zitten veel bijzondere winkels tussen waar bezoekers uit heel Nederland speciaal voor komen. In de nabijheid zijn verder onder andere het Erasmus Medisch Centrum, Hogeschool Rotterdam en het Museumpark.

Bereikbaarheid

De Nieuwe Binnenweg is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Middels de verdiepte 's Gravendijkwal en het Maastunneltracé kunnen zowel de A13, A20 als de A15 spoedig bereikt worden. Deze snelwegen geven toegang tot diverse steden in de Randstad en zorgen ervoor dat Rotterdam en de onderhavige kantoorruimte zeer goed ontsloten zijn. Daarnaast bevinden zich verschillende tram- (lijn 4, 21, 23, 24, halte Bloemkwekerstraat) en metro- en busverbindingen op loopafstand.
 

Kenmerken

Status Te huur
Huur/Koop Huur
Kantoorruimte 210 - 381 m2
Prijs Op aanvraag

Voorzieningen

Lift Supermarkt Restaurant/cafetaria

Impressies

Locatie

Interesse

0348 48 40 10

Vragen? ik help je graag!