Industrieterrein honthorst

Woerden

Talloze houten spanten, een grote lichtstraat en ellenlange raampartijen...
De ruimte ademt nostalgie, maar door moderne toepassingen helemaal van deze tijd.

Te huur vanaf 1 januari 2020.


Industrieterrein honthorst. Deze unieke en in 2007 geheel, onder architectuur, gerestaureerde bedrijfshal is ca. 5400 M2 groot, het kantoorgedeelte ca. 400 M2. Twee monumentale loodsen uit 1939 van defensie zijn in 2007 met elkaar verbonden.
Bij de ingrijpende restauratie zijn meerdere loadingdocks en een moderne kantoorruimte aangebouwd. Het tassengedeelte, tussen de twee originele loodsen, is voorzien van behaaglijke en energiezuinige vloerverwarming.

Werken in deze lichte en sfeervolle bedrijfshal is een feest. De monumentale uitstraling, met de prachtige houten constructie, maken dit pand uniek in de randstad. Er is een groot parkeerterrein van ca 14.000 M2 waar wij voornemens zijn een gedeelte van het terrein te vergroenen. Er komen bomen en planten. Het gehele terrein is volledig afsluitbaar.

Vios heeft de helft van de in totaal bijna 6.000 vierkante meter al verhuurd aan Ampco Metal, een producent van halffabricaten in speciale staallegeringen. ‘Voor dit soort productiewerk leent de ruimte zich erg goed.’ Ampco Metal zal haar onderkomen medio dat jaar betrekken. ‘Afhankelijk van hoeveel we nog moet aanpassen en verbouwen, kunnen de huurders er vanaf begin 2020 in. In totaal is er nog 2.500 vierkante meter in de voorste loods beschikbaar. Deze ruimte is geheel te huur of in te delen in verschillende units vanaf 500 vierkante meter voor meerdere huurders. Het is maar net wie geïnteresseerd is en wat zij wensen aan ruimte en faciliteiten. Alles is bespreekbaar.’

Er is nog ca. 2500M2 te huur in de voorste hal.
Deze ruimte is nog in te delen in verschillende units vanaf 500M2 of als geheel te huur.

Kenmerken

Status Te huur
Huur/Koop Huur
Kantoorruimte 400 m2
Bedrijfsruimte 5400 m2
Prijs Op aanvraag

Impressies

Locatie

Interesse

0348 - 786 700

Vragen? ik help je graag!

Stel een vraag